Tečaj pletenja

2 tečaja različitog stupnja težine: izrada kape lii izrada rukavica

 • Tečaj pletenja
 •  Naši mini-tečajevi pletenja traju po 8 sati: 2 puta tjedno po 2 sata, ukupno 2 tjedna. Na tečaju ćete dobiti potrebnu vunu i igle, te prateća skripta sa slikama i svim objašnjenjima.

   Na početnom tečaju izrađujemo kapu univerzalnog oblika i pri tom naučimo nešto o pletačkom alatu, vunicama, te osnovne radnje kao što su zpočinjanje pletenja, prava i kriva očica, oduzimanje očica, izmjena boja, spajanje pletiva i izrada pompona ("cofleka").

   Izrada rukavica s jednim prstom namijenjena je naprednijim pletiljama ili kao nastavak početnog tečaja. Pletemo kružno, pomoću 5 igala, učimo završavati očice, te "stvarati" nove očice, oduzimati sa nagibom ulijevo.

  Izrađeni predmeti ostaju vama!

  Cijena pojedinog tečaja je 500.- kn.

  Cilj tečajeva je naučiti plesti na jasan, jednostavan i zabavan način. Želja nam je uživanje u ručnim radovima podijeliti s vama!

Predbilježba za tečaj

IME:
PREZIME:
TELEFON:

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA