Tečaj kukičanja

Ovaj efektan, moderan i jednostavan ručni rad naučit ćemo kroz mjesec dana druženja.

  • Tečaj kukičanja
  • Naš tečaj kukičanja traje 16 sati i odvija se u blok satima (po 2h) 2 puta tjedno, od 18-20h, u našoj učioni u Ozaljskoj 78. Učimo o pređama, alatu, čitanju uputa i shema, uzimanju mjere i prilagođavanju uputa svojim mjerama, zatim osnovne bodove kukičanja (lančić, niski, visoki, poluvisoki i stisnuti štapić), ravno kukičanje i prelazak u novi red, kružno kukičanje (krugovi, cjevasti oblici: kape, torbice i košarice!), grupiranje bodova- rupičasti uzorci, oduzimanje i dodavanje, izmjena pređa različitih boja, spajanje dijelova. Nakon našeg tečaja znat ćete: kakav alat i pribor trebate nabaviti, kako birati pređu (vunu, konac, lame...), kako čitati upute i sheme i prilagođavati ih svojim mjerama, na koje sitnice i detalje trebate pripaziti pri kukičanju. Osnovni bodovi i njihova primjena pri ravnom i kružnom kukičanju, različito grupiranje ovih bodova,te izmjena pređa različitih boja, omogućit će vam da dobijete širok uvid u kukičanje uopće i osposobiti vas da razumijete ili sami osmislite nove uzorke i modele. U samo 16 sati imat ćete prilike isprobati i saznati sve važno u vezi kukičanja i steći temelje na kojima se, uz maštu i interes, lako nadograđuje!

Predbilježba za tečaj

IME:
PREZIME:
TELEFON:

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA