ŠIVAĆE MAŠINE I STROJEVI ZA VEZENJE

Otkrijte svijet šivanja uz veliki broj različitih modela šivaćih mašina. Svaka mašina ima svoje različite funkcionalnosti, dodatnu opremu i raspon mogućnosti te tabelu vezova. Bez obzira na vaše potrebe sigurno će te pronaći model šivaće mašine koji vam najviše odgovara i pomoću koje će te pretvoriti svoje ideje u kreacije brzo i jednostavno.
Ukoliko ste perfekcionist u šivanju i težite savršenstvu onda je endlerica ono što trebate. Tamo gdje šivaća mašina staje sa svojom funkcionalnosti endlerica nastavlja. Različiti modeli omogućiti će vam profesionalne šavove i dekorativne detalje.

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA