Jednostavan za korištenje, praktičan dizajn! Svatko može šivati na Pfaff-ovim šivaćim strojevima iz linije hobby. Oni nude upravo optimalan izbor različitih mogućnosti! Velik izbor Pfaff-ovih visokokvalitetnih bodova (uključujući i izradu rupice). Duljina boda se može podešavati do 4mm. Navođenje konca je lako zahvaljujući oznakama na stroju i gornjem pristupu kućištu bobine! Donji konac se automatski izvlači na početku šava. Stroj je opremljen mnoštvom pribora, kao i zaštitnom kutijom za prenašanje stroja! Strojno ulje ne prodire do tkanine. Šivanje se odvija tiho i glatko, bez masnih mrlja na vašoj tkanini. Linija hobby predstavlja pravu Pfaff-ovu kvalitetu i karakteristike, ali po pristupačnoj cijeni.

 • Šivaći strojevi - Hobby 1122
 • Jednostavan za korištenje, praktičan dizajn!

  Svatko može šivati na Pfaff-ovim šivaćim strojevima iz linije hobby. Oni nude upravo optimalan izbor različitih mogućnosti!

  Velik izbor Pfaff-ovih visokokvalitetnih bodova (uključujući i izradu rupice). Duljina boda se može podešavati do 4mm.

  Navođenje konca je lako zahvaljujući oznakama na stroju i gornjem pristupu kućištu bobine! Donji konac se automatski izvlači na početku šava.

  Stroj je opremljen mnoštvom pribora, kao i zaštitnom kutijom za prenašanje stroja!

  Strojno ulje ne prodire do tkanine. Šivanje se odvija tiho i glatko, bez masnih mrlja na vašoj tkanini.

  Linija hobby predstavlja pravu Pfaff-ovu kvalitetu i karakteristike, ali po pristupačnoj cijeni.

Slični proizvodi

  Novi proizvodi

   Sigurnost i privatnost vaših podataka

   Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

   Vaša suglasnist

   Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
   ZATVORI
   REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA