Jednostavan odabir funkcija i dodatni gornji prijenos tkanine! Šivaći stroj Pfaff select 3.0 karakterizira specifičnost koja je do sada već zaista oduševila brojne zaljubljenike u šivanje: dodatni gornji prijenos tkanine, specifičan za Pfaff-ove šivaće strojeve. Ova karakteristika omogućava stroju da apsolutno jednolično prenosi i gornji i donji sloj tkanine pri šivanju. Dakle, dodatni gornji prijenos vam jamči savršen prijenos tkanine i savršeno sašiven šav – s bilo kojom tkaninom. Biranje bodova ne može biti jednostavnije! Pfaff-ov posebno osmišljen, jednostavan odabir funkcija omogućava vam da s lakoćom odaberete bilo koji od bodova. Jednostavno pritisnite gumb i počnite šivati!

 • Šivaći strojevi - select 3.0
 •  Šivaći stroj Pfaff select 3.0 karakterizira specifičnost koja je do sada već zaista oduševila brojne zaljubljenike u šivanje: dodatni gornji prijenos tkanine, specifičan za Pfaff-ove šivaće strojeve. Ova karakteristika omogućava stroju da apsolutno jednolično prenosi i gornji i donji sloj tkanine pri šivanju. Dakle, dodatni gornji prijenos vam jamči savršen prijenos tkanine i savršeno sašiven šav – s bilo kojom tkaninom.

   

  Biranje bodova ne može biti jednostavnije!

  Pfaff-ov posebno osmišljen, jednostavan odabir funkcija omogućava vam da s lakoćom odaberete bilo koji od bodova. Jednostavno pritisnite gumb i počnite šivati!

Slični proizvodi

  Novi proizvodi

   Sigurnost i privatnost vaših podataka

   Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

   Vaša suglasnist

   Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
   ZATVORI
   REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA