Jednostavan odabir funkcija i dodatni gornji prijenos tkanine! Šivaći stroj Pfaff select 3.0 karakterizira specifičnost koja je do sada već zaista oduševila brojne zaljubljenike u šivanje: dodatni gornji prijenos tkanine, specifičan za Pfaff-ove šivaće strojeve. Ova karakteristika omogućava stroju da apsolutno jednolično prenosi i gornji i donji sloj tkanine pri šivanju. Dakle, dodatni gornji prijenos vam jamči savršen prijenos tkanine i savršeno sašiven šav – s bilo kojom tkaninom. Biranje bodova ne može biti jednostavnije! Pfaff-ov posebno osmišljen, jednostavan odabir funkcija omogućava vam da s lakoćom odaberete bilo koji od bodova. Jednostavno pritisnite gumb i počnite šivati!

  • Šivaći strojevi - select 3.0
  •  Šivaći stroj Pfaff select 3.0 karakterizira specifičnost koja je do sada već zaista oduševila brojne zaljubljenike u šivanje: dodatni gornji prijenos tkanine, specifičan za Pfaff-ove šivaće strojeve. Ova karakteristika omogućava stroju da apsolutno jednolično prenosi i gornji i donji sloj tkanine pri šivanju. Dakle, dodatni gornji prijenos vam jamči savršen prijenos tkanine i savršeno sašiven šav – s bilo kojom tkaninom.

     

    Biranje bodova ne može biti jednostavnije!

    Pfaff-ov posebno osmišljen, jednostavan odabir funkcija omogućava vam da s lakoćom odaberete bilo koji od bodova. Jednostavno pritisnite gumb i počnite šivati!

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA