Još više novih mogućnosti! Šivaći stroj select 4.0 nudi sve pogodnosti iz selectline linje, uz još nekoliko dodataka zahvaljujući kojima će šivanje za vas biti još zabavnije i kreativnije. Možete birati između 40 različitih bodova, koji uključuju velik broj dekorativnih bodova, pogodnih za bilo koje tkanine. Konac se uvlači u iglu s lakoćom uz pomoć ugrađene uvlačilice konca, a za Pfaff specifičan, dodatni gornji prijenos tkanine, jamči apsolutno jednoličan prijenos i donjeg i gornjeg sloja tkanine pri šivanju. Ovaj je stroj također opremljen dodatnim priborom, kao što su stopica za krpanje, stopica za uski porub, te stopica za ukrasne bodove, koje vam pružaju još novih mogućnosti šivanja. Tablice bodova ovih triju šivaćih strojeva će vam pomoći u odabiru stroja koji odgovara vašim potrebama i željama! Vaš Pfaff-ov zastupnik će vam sa zadovoljstvom u tome pomoći!

 • Šivaći strojevi - select 4.0
 • Još više novih mogućnosti!
   

   Šivaći stroj select 4.0 nudi sve pogodnosti iz select line linije, uz još nekoliko dodataka zahvaljujući kojima će šivanje za vas biti još zabavnije i kreativnije.

   
  Možete birati između 40 različitih bodova,
   
  koji uključuju velik broj dekorativnih bodova, pogodnih za bilo koje tkanine. Konac se uvlači u iglu s lakoćom uz pomoć ugrađene uvlačilice konca, a za Pfaff specifičan, dodatni gornji prijenos tkanine, jamči apsolutno jednoličan prijenos i donjeg i gornjeg sloja tkanine pri šivanju.
   
  Ovaj je stroj također  opremljen dodatnim priborom,
   
  kao što su stopica za krpanje, stopica za uski porub, te stopica za ukrasne bodove, koje vam pružaju još novih mogućnosti šivanja.
   

  Tablice bodova ovih triju šivaćih strojeva će vam pomoći u odabiru stroja koji odgovara vašim potrebama i željama! Vaš Pfaff-ov zastupnik će vam sa zadovoljstvom u tome pomoći!

Slični proizvodi

  Novi proizvodi

   Sigurnost i privatnost vaših podataka

   Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

   Vaša suglasnist

   Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
   ZATVORI
   REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA