Još više novih mogućnosti! Šivaći stroj select 4.0 nudi sve pogodnosti iz selectline linje, uz još nekoliko dodataka zahvaljujući kojima će šivanje za vas biti još zabavnije i kreativnije. Možete birati između 40 različitih bodova, koji uključuju velik broj dekorativnih bodova, pogodnih za bilo koje tkanine. Konac se uvlači u iglu s lakoćom uz pomoć ugrađene uvlačilice konca, a za Pfaff specifičan, dodatni gornji prijenos tkanine, jamči apsolutno jednoličan prijenos i donjeg i gornjeg sloja tkanine pri šivanju. Ovaj je stroj također opremljen dodatnim priborom, kao što su stopica za krpanje, stopica za uski porub, te stopica za ukrasne bodove, koje vam pružaju još novih mogućnosti šivanja. Tablice bodova ovih triju šivaćih strojeva će vam pomoći u odabiru stroja koji odgovara vašim potrebama i željama! Vaš Pfaff-ov zastupnik će vam sa zadovoljstvom u tome pomoći!

 • Šivaći strojevi - select 4.0
 • Još više novih mogućnosti!
   

   Šivaći stroj select 4.0 nudi sve pogodnosti iz select line linije, uz još nekoliko dodataka zahvaljujući kojima će šivanje za vas biti još zabavnije i kreativnije.

   
  Možete birati između 40 različitih bodova,
   
  koji uključuju velik broj dekorativnih bodova, pogodnih za bilo koje tkanine. Konac se uvlači u iglu s lakoćom uz pomoć ugrađene uvlačilice konca, a za Pfaff specifičan, dodatni gornji prijenos tkanine, jamči apsolutno jednoličan prijenos i donjeg i gornjeg sloja tkanine pri šivanju.
   
  Ovaj je stroj također  opremljen dodatnim priborom,
   
  kao što su stopica za krpanje, stopica za uski porub, te stopica za ukrasne bodove, koje vam pružaju još novih mogućnosti šivanja.
   

  Tablice bodova ovih triju šivaćih strojeva će vam pomoći u odabiru stroja koji odgovara vašim potrebama i željama! Vaš Pfaff-ov zastupnik će vam sa zadovoljstvom u tome pomoći!

Slični proizvodi

Novi proizvodi

ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA