Dodatne funkcije, više mogućnosti! Pored svih funkcija koje ima hobby 1132, hobby 1142 vam pruža još više mogućnosti! U ponudi od 23 različita boda, uključen je i izbor dekorativnih bodova za ukrašavanje vašeg rada. Isprobajte automatsku rupicu u jednom koraku! Izrada rupica nikada nije bila jednostavnija! Ugrađena uvlačilica konca je nevjerojatno praktična. Ne trebate više tražiti ušicu igle - jednostavno prepustite uvlačilici konca da obavi posao i počnite šivati! Više funkcija, više pribora i više kreativnih mogućnosti - to je Pfaff-ov šivaći stroj hobby 1142!

 • Šivaći strojevi - Hobby 1142
 • Dodatne funkcije, više mogućnosti!

  Pored svih funkcija koje ima hobby 1132, hobby 1142 vam pruža još više mogućnosti!

  U ponudi od 23 različita boda, uključen je i izbor dekorativnih bodova za ukrašavanje vašeg rada.

  Isprobajte automatsku rupicu u jednom koraku! Izrada rupica nikada nije bila jednostavnija!

  Ugrađena uvlačilica konca je nevjerojatno praktična.

  Ne trebate više tražiti ušicu igle - jednostavno prepustite uvlačilici konca da obavi posao i počnite šivati!

  Više funkcija, više pribora i više kreativnih mogućnosti - to je Pfaff-ov šivaći stroj hobby 1142!

Slični proizvodi

  Novi proizvodi

   Sigurnost i privatnost vaših podataka

   Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

   Vaša suglasnist

   Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
   ZATVORI
   REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA