Servis šivaće mašine

Servisiramo sve vrste, modele i marke šivaćih strojeva. Uz standardne šivaće mašine servisiramo i endlerice i udarne mašine. Sve popravke obavljaju naši mehaničari sa bogatim iskustvom. Osim popravaka možete naručiti našeg servisera za uštimavanje i podmazivanje vašeg stroja kako bi produžili životni vijek te kako bi mašina radila precizno i učinkovito. Za servis šivaće mašine možete se naručiti putem telefona 01 3366-140 ili preko on-line narudžbe nakon čega će vas naš serviser kontaktirati i dogovoriti preuzimanje stroja.
Servisiramo Bagat, Pfaff, Husqvarna, Singer, Yamato, Juki, Singer, Bernina, Elna, Toyota, Brother šivaće mašine. Popravljamo i valjke za glačanje svih marki te parna glačala Knittax, Pfaff i Husqvarna.

 • Servis šivaćih mašina
 • Šivaće mašine imaju puno pokretnih mehaničkih dijelova koji s vremenom i upotrebom nisu više optimalno posloženi. To umanjuje kvalitetu rada na takvoj mašini, dovodi do kvarova i smanjenja životnog vijeka šivaće mašine. Redovno servisiranje, podmazivanje i podešavanje šivaćih i sličnih strojeva smanjiti će broj kvarova, a vama će rad na vašem stroju biti ugodniji.

  Ukoliko ipak dođe do kvara na vašem stroju obratite nam se i naš će mehaničar doći do vas i preuzeti stroj kako bi obavio detaljnu dijagnostiku. Nakon toga ćemo vas kontaktirati i obavijestiti vas o kakvom se kvaru radi na vašoj šivaćoj mašini, koliko dugo će trajati popravak i koliko će iznositi cijena popravka. Ukoliko procijenite da vam se ne isplati popravljati šivaću mašinu dijagnostika će vas koštati 40,00 kn.

  Odlučite li se na popravak naš mehaničar će otkloniti kvar i podesiti mašinu kako bi ponovo optimalno radila te vam je vratiti na vašu lokaciju.

  Da bi smanjili vjerojatnost mehaničkog oštećenja šivaćeg stroja možete naručiti termin za podešavanje, čišćenje i podmazivanje. Uslugu servisiranja i održavanja naplaćujemo 120,00 kn po satu, a za redovno podešavanje potrebno je oko sat i pol do 2 sata. Ukoliko je potrebno zamjeniti neke dijelove u šivaćoj mašini oni se dodatno naplaćuju o čemu će vas obavijestiti naš mehaničar nakon dijagnostike. Po završetku servisa šivaće mašine vraćamo vam je na vašu lokaciju.

  Servis i popravak šivaće mašine možete naručiti preko on-line predbilježbe nakon čega će vas kontaktirati naš serviser ili nas možete nazvati na broj telefona 01/3366-140.

  Ukoliko se ne nalazite u Zagrebu ili okolici možete poslati svoju šivaću mašinu ili glačalo na našu adresu putem HP expressa. Prije toga nazovite našeg servisera kako bi dogovorili detalje oko pakiranja i načina dostave te kako bi dobili sve ostale informacije vrzane uz servis šivaće mašine ili parnog glačala.

  Ključne riječi:
  • Servis
  • šivaće mašine
  • servis šivaćih mašina
  • predbilježbe za servis
  • popravci šivaćih strojeva

Predbilježba za servis

NAZIV STROJA:
IME KONTAKT OSOBE:
BROJ TELEFONA:
ADRESA:
GRAD:
OPIS KVARA:
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA