POZAMANTERIJA

Pronađite sve što vam je potrebno za vaše ideje. Pozamanterija vrhunskih marki, veliki broj artikala za šivanja, krojenje, pletenje i kukičanje, asortiman se stalno proširuje novim proizvodima. Veliki izbor škara, igala, konaca, mjernog pribora i svega drugoga što će vam krojačke poslove učiniti lakšim i zabavnijim. S našom pozamanterijom vaši krojački projekti biti će kvalitetniji i duže će trajati. Kvalitetan krojački pribor svesti će greške na minimum, a kvalitetni materijali garancija su dugog vijeka vaših radova.
Pozamaterija koju mi nudimo dignuti će razinu vašeg rada za jedan nivo, a vama će krojenje, šivanje, pletenje i kukičanje biti puno lakše i zabavnije.

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA