Univerzalno povećalo Prym 611732 sa dvostrukim povećanjem, dodatnim ugrađenim povećalom za osmerostruko povećanje i ugrađenom žaruljicom za bolje uočavanje detalja. Leća povećala je zakretna za 180 stupnjeva, a promjer leće je 10,5 cm. Povećalo ima i dodatnu nogicu koja je pomična i može se učvrstiti u bilo kojem položaju kako bi osigurala stabilnost povećala u različitim situacijama. Dodatna nogica za stabilnost može poslužiti i kako kuka pa se povećalo sa zakretnom lampom može i objesiti.

 • Oprema za krojenje - Univerzalno povećalo sa lampom 2x / 8x
 • Tehničke karakteristike

  Naziv Univerzalno povećalo sa lampom
  Opis Povećalo sa integriranim nosačem, zakretnom lećom i dodatnom ručicom za stabilnost
  Dimenzije Ø 10,5 cm / 8 x povećanje
  Boja Siva
  Dužina pakiranja 345 mm
  Širina pakiranja 145 mm
  Visina pakiranja 25 mm
  Šifra artikl 611 732

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA