Okvir za vezenje Prym 611677 ima promjer od 18,5 cm i debljinu okvira 8 mm. Okvir je napravljen od drva bukve lijepljenog u tri sloja sa finom završnom obradom. Na okviru se nalazi vijak od mesinga za podešavanje.

 • Oprema za vezenje - Okvir za vezenje 18,5 cm
 • Tehničke karakteristike

  Naziv Okvir za vezenje
  Opis Drveni okvir za vezenje sa vijkom za podešavanje
  Dimenzije Ø 18,5 cm / debljina 8 mm
  Materijal Drvo bukve / vijak od mesinga
  Boja Prirodna bukva
  Dužina pakiranja 214 mm
  Širina pakiranja 195 mm
  Visina pakiranja 10 mm
  Šifra artikl 611 677

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA