Multifunkcionalno krojačko ravnalo i krivuljar Prym 611499 idealno je za crtanje i označavanje ponavljajućih razmaka poput šavova, rupa za gumbe, nabora i sl. Izvrsno pomagalo za izvlačenje linije rukava, otvora za vrat i ramena, krivulja struka i bokova. Ravnalo - krivuljar izrađeno je od čvrstog prozirnog akrila sa skalom od 60 cm na jednoj strani i 24 cm na drugoj strani.

 • Oprema za krojenje - Krojačko ravnalo - krivuljar 60 x 24 cm
 • Tehničke karakteristike

  Naziv Krojačko ravnalo - krivuljar
  Opis Multifunkcionalno krojačko ravnalo za crtanje i označavanje
  Dimenzije 0.3 x 60.5 x 24.5 cm
  60 cm and 24 cm scale
  Materijal akril
  Boja Prozirna
  Dužina pakiranja 600 mm
  Širina pakiranja 240 mm
  Visina pakiranja 5 mm
  Šifra artikla 611 499

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA