Podloga za rezanje Prym 611386 ima na jednoj strani mrežu iskazanu u centimetrima dok je na poleđini mreža u inchima. Podloga za rezanje je dovoljno mekana da ne ošteti oštricu rotirajućeg noža i tako omogući precizne i glatke rezove, dok je s druge strane dovoljno čvrsta da ne dopušta duboke rezove. Uz pravilnu upotrebu podloga za rezanje je otporna na cijepanje i pucanje. Idealna podloga za rezanje tkanina, kože, papira i vinila.

 • Oprema za krojenje - Podloga za rezanje 30 x 45 cm
 • Tehničke karakteristike

  Naziv Podloga za rezanje kružnim rezačem
  Opis Podloga za rezanje sa centimetarskom mrežom na jednoj i mrežom u inčima na drugoj strani. 
  dimenzije 30 x 45 cm / 11 x 17 inch
  Dužina pakiranja 450 mm
  Širina pakiranja 300 mm
  Visina pakiranja 10 mm
  Šifra artikla 611 386

  Savjet

  Podloga za rezanje mora se skladištiti u izravnatom, prostrtom obliku. Presavijanje je potrebno izbjegavati. Podlogu treba čuvati dalje od izvora topline. 

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA