Kružni rezač Olfa Prym 611371 sa mini ručkom i kružnom oštricom promjera 28 mm prikladan je za rezanje kraćih ravnih rezova te različitih krivulja i rezova nepravilnih oblika milimetarskom preciznošću i sa čistim rezom bez raspuštenih niti. Kružni nož reže u oba smjera, a mogu ga koristiti i lijevaci i dešnjaci. Rotirajući rezač napravljen je od plastične drške žute boje i čelične kružne oštrice, idealnih je dimenzija za svakodnevni rad. Namijenjen je za rezanje tkanine, kože, vinila i papira.

 • Oprema za krojenje - Kružni rezač Olfa - Prym 28 mm
 • Tehničke karakteristike

  Naziv Kružni rezač 
  Opis Rezač sa kružnom oštricom za čiste i precizne rezove
  Promjer noža 28 mm
  Dužina pakiranja 220 mm
  Širina pakiranja 80 mm
  Visina pakiranja 15 mm
  Šifra artikla 611 371

  Savjet

  Redovna zamjena i čišženje rotirajućeg noža na kružnom rezaču smanjuje umor prilikom njegovog korištenja. Tupa oštrica smanjuje učinkovitost i preciznost rezanja te može dovesti do oštećenja tkanine.  U našoj ponudi nudimo vam i rezervne oštrice.

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA