Bijeli push up umetci za grudnjake Prym 992325 veličine M - L. U pakiranju se nalaze dva bijela umetka koja se umeću sa bočne strane ili donje prednje strane.

 • Oprema za krojenje - Push up umetci za grudnjak, bijeli
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda Umetci za grudnjak 
  Veličina M - L
  Boja Bijela
  Materijal:  Poliamid 100%
  Količina 2
  Dužina pakiranja 190 mm
  Širina pakiranja 150 mm
  Visina pakiranja 45 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 992 325 

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA