Proširenje za grudnjak Prym 992131 crne je boje širine 25 mm i ima 3 puta po dvije kukice. Sastav materjala je 67% elastodiene, 32% pamuk, 1% poliester. Proširenje se umeće između dva kraja grudnjaka. Proširenje je nježno za kožu.

 • Kopče - Proširenje za grudnjak 25 mm, crno
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda Proširenje za grudnjak 25 mm
  Veličina 25 mm - 3 x 2 kukice
  Boja Crna
  Materijal:  67% elastodiene, 32% pamuk, 1% poliester
  Količina 1
  Dužina pakiranja 140 mm
  Širina pakiranja 57 mm
  Visina pakiranja 5 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 992 131

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA