Vrećica za perilicu Prym 968480 namijenjena je zaštiti nježnog i osjetljivog rublja tijekom pranja u perilici rublja. Vrećica je vodo propusna, dimenzije 28 x 38 cm i bijele je boje.

 • vuna - Vrećica za perilicu
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda Vrećica za perilicu
  Veličina 28 x 38 cm
  Boja Bijela
  Materijal:  Poliester
  Količina 1
  Dužina pakiranja 250 mm
  Širina pakiranja 110 mm
  Visina pakiranja 25 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 968 480 

   

Slični proizvodi

  Novi proizvodi

  Sigurnost i privatnost vaših podataka

  Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

  Vaša suglasnist

  Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
  ZATVORI
  REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA