Dvije pamučne zakrpe Prym 929313 dizajnirane da zaštite dijelove odjeće podvrgnutu povećanom opterećenju. U pakiranju su dvije plave zakrpe pravokutnog oblika veličine 10 x 14 cm napravljene u potpunosti od pamuka. Zakrpe se nanose lijepljenjem i/ili šivanjem.

 • aplikacije - Pamučna zakrpa 10 x 14 cm
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda Pamučne zakrpe
  Veličina 10 x 14 cm
  Boja Plava
  Materijal:  Pamuk 100%
  Količina 2
  Dužina pakiranja 160 mm
  Širina pakiranja 110 mm
  Visina pakiranja 3 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 929 313

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA