Prym 925237- vezeni motiv Hello Kitty i zaseban motiv glave dimenzija 3,5 cm x 3 cm i oko 3,5 x 4,5 cm. Aplikacija je prikladna za peglanje.

 • aplikacije - Vezeni motiv - Hello Kitty
 • Opis aplikacije

  Opis proizvoda Vezena aplikacija s Hello Kitty motivom
  Veličina 3,5 cm x 3 cm i oko 3,5 x 4,5 cm
  Boja Višebojno
  Količina 2
  Dužina pakiranja 118 mm
  Širina pakiranja 80 mm
  Visina pakiranja 2 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 925 237

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA