Poliesterska smeđa rebrasta traka Prym 907561 duljine je 3 m i širine 38 mm. Ima raznovrsnu primjenu u krojačkim i dekorativnim zadacima na odjeći, tkaninama i posteljinama. Koristi se za ukrašavanje, omatanje i razne rukotvorine.

 • Trake - Smeđa rebrasta traka 38 mm
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Smeđa rebrasta traka
  Materijal: 100% Polyester
  Boja: Smeđa
  Širina trake:  38 mm
  Dužina trake:  3 m
  Duljina pakiranja: 110 mm
  Širina pakiranja: 40 mm
  Visina pakiranja: 15 mm
  Broj artikla: 907 561
  Cijena je izražena po dužnom metru

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA