Satenska biserno bijela paspul traka Prym 903616 duljine je 1 m i širine 20 mm. Ima raznovrsnu primjenu u krojačkim i dekorativnim zadacima na odjeći, tkaninama i posteljinama. Traka je duplo presavijena kako bi rubovi trake bili dodatno zaštićeni od habanje i trošenja. Tkanje trake je pod 45 stupnjeva u odnosu na dužinu trake. Ova vrhunska Duchesses satenska paspul traka dati će vašim projektima profesionalni izgled.

 • Trake - Biserna paspul traka 20 mm
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Biserno bijela krojačka traka
  Materijal: Poliester 100%
  Boja: Biserno bijela
  Širina trake:  40 / 20 mm
  Dužina trake:  1 m
  Duljina pakiranja: 148 mm
  Širina pakiranja: 148 mm
  Visina pakiranja: 27 mm
  Broj artikla: 903 616

  Paspul (bias) traka

  Paspul traka dobiva se tako da se traka uzdužno presavija po sredini s dvije strane. Tako se dobije duplo presavijena traka. Paspul traka se dobiva tako da se reže pod kutem od 45 stupnjeva u odnosu na smjer tkanja. Takvim rezanjem i duplim savijanjem traka je izdržljivija i otpornija na habanje. Koristi se za vidljivo porubljivanje i kao ukras na odeći.
  Izrađuje se uglavnom u širini od 8 do 50 mm od pamučnih, svilenih kao i od poliestarskih materijala.

  Cijena je izražena po dužnom metru

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA