Drvena košara za šivaći pribor Prym 612513 prostrana je i praktična sa nizom pretinaca koji će vam olakšati organizaciju vašeg šivaćeg pribora. Dimenzije košare su 33 x 16 x 19 cm. Košara je krem boje u vintage stilu i ima drvenu ručku za lakši prijenos. Unutar košare nalazi se pet odjeljaka za organizaciju šivaćeg pribora.

 • Kutije za pribor - Košara za šivaći pribor - srednja
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Košara za šivaći pribor
  Materijal: Drvo
  Boja: Krem / drvo javora
  Duljina: 330 mm
  Širina: 160 mm
  Visina: 190 mm
  Broj artikla: 612 513

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA