Košara za šivaći pribor Prym 612233 prostrana je i praktična sa nizom pretinaca koji će vam olakšati organizaciju vašeg šivaćeg pribora. Dimenzije košare su 26 x 21 x 12 cm. Košara je smeđe boje sa uzorkom. Ispod poklopca se nalazi praktičan pretinac kao i jastučić za igle, a kopča na poklopcu sigurno i čvrsto drži kutiju zatvorenom.

 • Kutije za pribor - Košara za šivaći pribor
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Košara za šivaći pribor
  Materijal: Pamuk / plastika
  Boja: Smeđa sa uzorkom
  Duljina: 260 mm
  Širina: 210 mm
  Visina: 120 mm
  Broj artikla: 612 233

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA