Visoka osmerokutna košarica za šivanjaći pribor Prym 612231 praktična je i prostrana sa dovoljno mjesta da se u nju pohrane igle, konci, škare i radovi vezenja i šivanja. Košarica je dimenzija 31 x 31 x 19 cm. Magnetna kopča omogućuje nježno i sigurno zatvaranje poklopca. U unutrašnjosti se nalazi plastični organizator sa pretincima za sitnice te 4 držača za konce. U poklopcu se također nalazi praktičan pretinac te jastučić za igle i pribadače. Košara ima ručku za lakši prijenos šivaćeg pribora.

 • Kutije za pribor - Košara za šivaći pribor
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Košarica za šivaći pribor
  Boja:

  Smeđa košarica sa uzorkom na poklopcu i stranicama

  Duljina: 310 mm
  Širina: 310 mm
  Visina: 190 mm
  Broj artikla: 612 231

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA