Kvalitetno strojno ulje za podmazivanje Prym 611998 pohranjeno je u plastičnoj bočici od 20 ml sa uskom sapnicom koja omogućuje precizno nanošenje ulja na pokretne dijelove šivaće mašine. Ulje je bez smola i kiselina.

 • oprema za šivaće mašine - Ulje za podmazivanje
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Bijelo ulje za podmazivanje šivaćeg stroja
  Pakiranje: Plastična boca od 20 ml sa sapnicom
  Duljina: 140 mm
  Širina: 57 mm
  Visina: 22 mm
  Broj artikla: 611 998

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA