Prym 611 359 univerzalna žarulja za šivaće mašine sa bajunet grlom. Žarulja je namjenjena naponu od 220 V do 240 V, a snaga žarulje je 15 W.

 • oprema za šivaće mašine - Rezervna žarulja za šivaće mašine
 • Opis pozamanterije

  Opis proizvoda:  Univerzalna žarulja za šivaću mašinu sa bajunet grlom
  Dužina: 93 mm
  Širina: 57mm
  Visina: 27 mm
  Napon: 220 V - 240 V
  Snaga: 15 W
  Pakiranje: 1 kom
  Broj artikla: 611 359

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA