Jastučić za igle Prym 611 327 je dječji jastučić za igle u obliku kornjače. Zgodan i praktičan jastučić za odlaganje šivaćih igala i pribadača. Površina jastučića za igle prekrivena je pamučnom tkaninom.

 • igle - Jastučić za igle - kornjača
 • Opis pozamanterije

  Namjena Jastučić za igle i pribadače iz serije Prym za dijecu u obliku kornjače
  Dužina pakiranja 125 mm
  Širina pakiranja 100 mm
  Visina pakiranja 40 mm
  Broj artikla 611 327

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA