Praktičan i lijep pamučni jastučića za igle Prym 610 317. Idealno mjesto za odlaganje igala i pribadača. Uz jastučić su vezane i škare kako bi vam uvijek bile na dohvat ruke.

 • škare - Jastučić za igle sa škarama
 • Opis pozamanterije

  Opis:  Pamučni jastučić za igle sa škarama
  Materijal: Pamuk
  Dimenzije: 9,5 x 10 x 4 cm
  Boja: Moguće varijacije u boji i dizajnu
  Šifra artikla: 610 317

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA