Prym 542407 - čelične zakovice otporne na hrđanje sa glavom zakovice promjera 4 mm. Mogu se koristiti za dodatno učvršćivanje kutova džepova ili kao dekoracija. Pakiranje sadrži 50 zakovica srebrne boje.

 • Zakovice - Zakovice 4 mm srebrne
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Čelične nehrđajuće zakovice promjera 4 mm
  Količina 50
  Unutarnji promjer 4 mm
  Boja Srebrna
  Dužina pakiranja 140 mm
  Širina pakiranja 93 mm
  Visina pakiranja 15 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 542 407

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA