Burda "svileni" papir za precrtavanje uzoraka idealan je za prenošenje kontura sa kroja. U pakiranju se nalazi 5 listova dimenzija 150 cm x 110 cm. Listovi papira za precrtavanje uzoraka su dovoljno čvrsti za rad s njima, a opet polu prozirni tako da omogućavaju lagan preslikavanje uzoraka sa krojeva. Dimenzije papira za preslikavanje su dovoljne i za velike projekte tako da nema potrebe za spajanje više papira u jednu cjelinu.

 • Oprema za krojenje - Svileni papir za precrtavanje uzoraka
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Svileni papir za precrtavanje
  Veličina 5 x 150 cm x 110 cm
  Boja Polu prozirna
  Količina 5
  Težina 150 g
  Dimenzije pakiranja 25,8cm x 19cm x 1,4cm

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA