Papir za kopiranje pomoću kojeg se prenose konture i linije prilikom krojenja. U setu su 2 velika papira, jedan sa bijelim drugi sa žutim premazom. Uz papir se koristi i kotačić za preslikavanje konture na unutrašnju stranu tkanine. Koristite boju papira za kopiranje sličnu boji tkanine. Prije upotrebe isprobajte preslikavanje na uzorku tkanine kako bi bili sigurni da boja ne probija na pravu stranu tkanine. Nije prikladno za prozirne i grube tkanine.

  • Oprema za krojenje - Papir za kopiranje žuti / bijeli
  • Tehnički detalji

    Opis proizvoda Papir za kopiranje kontura u krojenju
    Veličina 2 x 83 cm x 57 cm
    Boja Bijela / žuta
    Količina 2

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA