Prym 195341 - aluminijska igla za kukičanje vune sa mekanom drškom. Dužina igle je 14cm, a debljina 2,5mm, srebrne je boje dok je drška mekana u raznim bojama.

 • igle - Igla za kukičanje 14cm x 2,5mm
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Aluminijska igle za kukičanje vune sa mekanom drškom
  Veličina 14cm x 2,5mm
  Boja Srebrna igla sa drškom u boji
  Količina 1
  Dužina pakiranja 205 mm
  Širina pakiranja 19 mm
  Visina pakiranja 10 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 195 341 

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA