Prym 403102 - mesingane zakovice otporne na hrđanje sa glavom zakovice promjera 9mm. Mogu se koristiti za dodatno učvršćivanje kutova džepova ili kao dekoracija. Pakiranje sadrži 24 zakovice u dvije boje: crna oksidirana i antički bakar.

 • Zakovice - Zakovice 9mm
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Mesingane nehrđajuće zakovice promjera 9mm
  Količina 24
  Boja Antički bakrena
  Oksidirana crna
  Dužina pakiranja 140 mm
  Širina pakiranja 93 mm
  Visina pakiranja 15 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 403 102

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA