Prym 124350 - igle za nizanje perlica sa zlatnom ušicom. Četiri igle u pakiranju u dvije različite dimenzije. Jedne su duljine 50mm i debljine 0.4mm dok su druge duljine 55mm i debljine 0,45mm.

 • igle - Igle za perlice
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Igle za perlice broj 10 i 12
  Veličina 55 x 0.45 mm
  50 x 0.40 mm
  Količina 4
  Dužina pakiranja 105 mm
  Širina pakiranja 49 mm
  Visina pakiranja 4 mm
  Pakiranje kartonska kartica
  Šifra artikla 124 350

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA