Pribadače izrađene od otvrdnutog i kaljenog nehrđajućeg čelika sa staklenim glavama u različitim bojama. Ove pribadače otporne su na glačanje i odličan su izbor za krojačke poslove. Dužina igala je 30mm, a debljina 0,6mm. U pakiranju ima 10 g pribadača.

 • igle - Pribadače sa staklenom glavom
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Pribadače sa staklenim glavama
  Količina 10 g
  Dužina pakiranja 93 mm
  Širina pakiranja 67 mm
  Visina pakiranja 14 mm
  Pakiranje Plastična kutija an kartonskoj kartici
  Šifra artikla 029 265

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA