Standardne nazubljene škare dužine 20cm sa plastičnom drškom za ugodniji rad. Nazubljene škare nemaju glatku oštricu već je ona poput zubiju na pili zbog čega rez nije ravan već ide u cik-cak.

 • škare - Nazubljene škare
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Standardne nazubljene škare za raznovrsnu upotrebu sa plastičnom drškom
  Veličina 20 cm
  Količina 1 par
  Dužina pakiranja 240 mm
  Širina pakiranja 84 mm
  Visina pakiranja 20 mm
  Pakiranje Kartonska kartica
  Šifra artikla 610 555

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA