Dupla igla za šivaću mašinu Prym 152910 za dvostruke i dekorativne vezove sa zaobljenim vrhom. Ova dvostruka igla prikladna je za šivanje sa rastezljivim tkaninama. Razmak između igala je 2,5 mm, a dužina igala je 75mm.

 • igle - Dupla igla 2.5/75
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Dupla strojna igla za dvostruke i dekorativne vezove sa zaobljenim vrhom za rastezljive tkanine.
  Razmak između igala je 2,5mm, a dužina igala 75mm.
  Dimenzije igle 1 x 75
  Dužina pakiranja 93 mm
  Širina pakiranja 57 mm
  Visina pakiranja 7 mm
  Pakiranje Plastična kutija
  Šifra artikla 152 910

   

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA