Titanium škare su savršeni za rezanje tkanine, folije i kartona. Nezamjenjive su u tekstilnoj industriji. Odlično režu tkane i pletene materijale. Oštrica Titanium škara je otporna na koroziju, abraziju i kiseline. Također su otporne na lijepljenje različitih materijala, traka, ljepila te nakon rezanja njihova oštrica ostaje glatka i čista.

 • škare - Titanium Ti912
 • Oštre, ergonomične i lagane

  Površina oštrica obogaćena je titaniumom što čini ove škare izuzetno čvrstima. Poseban način oštrenja omogućuje ovim škarama jednostavne i čiste rezove. Ručice škara su presvučene mekanim, protukliznim materijalom što olakšava dugotrajno korištenje škara. Ergonomičan oblik i mala masa ovih škara osiguravaju glatke i čiste rezove.

  Savršena izrada

  Poseban vijak koji ima osigurač protiv odvratanja osigurava čvrst spoj oštrica i dugi vijek trajanja. Oštrice škara cijelom svojom dužinom režu precizno i glatko čak i vrlo lagane i osjetljive materijale.

  Doživotna garancija

  Titanium škare imaju doživotnu garanciju, a hologram na pakiranju označava da ste kupili originalni proizvod.
   

  Tehnički detalji

  Duljina škara 24 cm
  Oštrice škara presvučene slojem titaniuma
  Drška škara obložena protukliznom i mekanom gumom

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA