Krojački metar sa centimetarskom skalom dužine 150cm. Jedna strana obojana u bijelo, a druga strana krojačkog metra ima žutu podlogu. Ovaj krojački metar odlikuje mala težina i dobra kvaliteta.

 • oprema za mjerenje - Krojački metar Junior
 • Tehnički detalji

  Opis proizvoda Krojački metar sa centimetarskom skalom
  Dimenzije 0,5mm x 19mm x 150cm
  Količina 1
  Dužina pakiranja 140 mm
  Širina pakiranja 57 mm
  Visina pakiranja 18 mm
  Pakiranje Plastična kutija
  Šifra artikla 282 101

Slični proizvodi

Novi proizvodi

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA