Pozamanterija San j.d.o.o.

 • Nana-san
 • Tvrtka NANA-S.A.N. d.o.o. sa sjedištem u Samoboru, Stražnička 4 osnovana je 1995.godine. 
  Osnivači obitelj Katušić potaknuti svojim 30-godišnjem pozitivnim iskustvom u radu sa šivaćim strojevima u Njemačkoj, odlučili su se na proširenje poslovanja u Hrvatskoj. 
  Tvrtka se bavi prodajom šivaćih strojeva švedske tvrtke Husqvarna Viking koja je već 130 godina prisutna na svjetskom tržištu. 
  Od 2001. godine kod nas možete naći i strojeve njemačke tvrtke PFAFF koja je po kvaliteti već jako poznata na hrvatskom tržištu....

  PRODAJNA MJESTA

  Zagreb, Ozaljska 78
  Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, petak: 13:00 - 20:00,
                           utorak, četvrtak: 11:00 - 18:00,
                           subota: 9:00 - 14:00
  Tel: 01/4883-760
         01/3694-737

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA