KROJAČKE LUTKE

Krojačke lutke obavezno su pomagalo svih koji se ozbiljno bave krojenjem odijeće. Moderne krojačke lutke su podesive sa elementima koji su pomični tako da praktički možemo napraviti vjernu kopiju osobe za koju radimo odjevni predmet. Krojačke lutke dolaze sa stbilnim postoljem koji obično ima praktički graničnik za suknje i haljine. Sve su lutke prekrivene pjenastim materijalom prikladnim za rad sa pribadačama. Lutka će vam olakšati mjerenje i fine dorade na odjevnim predmetima. Krojačke lutke su dostupne u različitim veličinama i bojama. Ukoliko trebate dodatne informacije oko karakteristika pojedinom modela slobodno nas nazovite.

Sigurnost i privatnost vaših podataka

Zaštita privatnosti opisuje kako Pozamanterija san j.d.o.o. postupa sa vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine i telefonskog kontakta. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci kao što su ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom korištenja internet trgovine. Obavezujemo se da ćemo vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovine ili telefonske narudžbe kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka.

Vaša suglasnist

Vaše korištenje web stranice nana-san (Pozamanterija san) znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.
ZATVORI
REZULTAT PRETRAŽIVANJA POJMA